Duurzaamheid

Cromwell is in 2006 begonnen met het meten van de prestaties op het gebied van duurzaamheid en rapporteert sinds 2009 volgens de richtlijnen van het Global Reporting Initiative (GRI). Cromwell bracht in dat jaar ook het eerste duurzaamheids jaarverslag uit.

Voor het behalen van onze voornaamste doelstelling, de belegger een stabiel groeiende uitkering per aandeel geven, is het actief meten, beheren en bekendmaken van alle grote economische, maatschappelijke, bestuurlijke, milieutechnische en andere risico’s noodzakelijk.

In de Benelux onderneemt Cromwell meerdere initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Zo bestaat ons wagenpark voor 95% procent uit hybride auto’s en stimuleren wij onze werknemers om gebruik te maken van onze elektrische scooters indien mogelijk.

Als partner van het Ronald McDonald VUmc in Amsterdam helpen wij hen daar waar wij kunnen. Tijdens NL Doet hebben wij een nieuwe tuin bij het huis aangelegd en uiteraard fietst er een Cromwell team mee met de HomeRide om geld in te zamelen. Daarnaast steunen wij meerdere lokale projecten door het beschikbaar stellen van werkruimte.

Kijk voor meer informatie over het duurzaamheidsbeleid van Cromwell hier.