Cromwell benoemt Wouter Zwetsloot tot Head of Real Estate Europe

Vastgoedinvesteerder en manager Cromwell Property Group (“Cromwell”) heeft Wouter Zwetsloot gepromoveerd tot Head of Real Estate in Europa.

In deze rol is hij verantwoordelijk voor de totale property en asset management van Cromwell’s €3.7 miljard AUM in Europa. Daarnaast blijft hij managing director voor Cromwell in de Benelux.

Mark McLaughlin, Managing Director, Europe bij Cromwell: “Wouter is een integraal onderdeel van het Europese Team. Zijn ervaring met asset- en investment management, gecombineerd met zijn kennis van ons Europese platform, betekent dat hij een sleutelrol zal spelen in de uitvoering van onze strategie voor Europa.”

Wouter Zwetsloot, Head of Real Estate, Europe bij Cromwell Property Group, voegt toe: “Het creëren van deze rol weerspiegelt de recente verschuiving in onze activiteiten naar het managen van assets voor de lange termijn voor een steeds diverser scala van beleggers. Het vastgoedteam zal een sterke focus hebben op alle aspecten van asset-en propertymanagement, variërend van relatiebeheer voor huurders tot operationele efficientie tussen regio’s.”

Sinds Wouter in 2008 bij Cromwell kwam werken heeft hij uitgebreid kennis en ervaring opgedaan met het Europease platform en de bredere beleggingsmarkt vanuit verschillende rollen waaronder als asset manager met verantwoordelijkheid voor regio Amsterdam en als head of investement management in 2016, voorafgaand aan zijn rol als managing director van de Benelux in 2017.

In zijn nieuwe rol zal Wouter aanvullende verantwoordelijkheden op zich nemen voor asset- en property management binnen het Europese platform. Hij zal tevens meer betrokken worden bij het vertegenwoordigen van het platform en een adviserende functie vervullen op het hoogste niveau met investeerders, klanten en partners.

Wouter heeft een real estate diploma van de Greenwich University in London en een masters graad in real estate van de Amsterdam School of Real Estate.