Cromwell en Being vieren het hoogste punt van The Joan

Vastgoedinvesteerder en manager Cromwell Property Group (Cromwell) en ontwikkelaar Being kondigen met vreugde aan dat het hoogste punt van hun gezamenlijk ontwikkeling ‘The Joan’ in Amsterdam is bereikt.

Deze mijlpaal is twee keer gevierd. Op 21 september hebben Cromwell en Being samen met de aannemer Visser & Smit Bouw (in samenwerking met Kropman Installatietechniek) het hoogste punt gevierd. Op 29 september werd het hoogste punt nogmaal gevierd met de Amsterdamse makelaars. Beide events vonden plaats in The Joan aan de Joan Muyskensweg 28-32.

Over The Joan

The Joan is een modern en duurzaam kantoorgebouw in Amsterdam waar bedrijven kunnen ontspannen, creëeren en presteren. De verdiepingen zijn ca. 2.600 m2 groot. In het totaal beschikt The Joan over 24.000 m2 verhuurbaar oppervlak met 246 parkeerplaatsen.

Het ontwerp van The Joan is gemaakt door OZ. Onderdeel van het ontwerp zijn multifunctionele werkruimtes met een volledig glazen gevel om de lichtinval te maximaliseren. Toekomstige huurders kunnen hun eigen indeling bepalen met de mogelijkheid om een interne trap te installeren. De ligging langs de A10 met 190.000 unieke bezoekers per dag, maakt The Joan het ideale gebouw.

The Joan wordt gebouwd conform de BREEAM Excellent en Well Platinum certificatie standaarden. Het ontwerp bevat verschillende duurzame elementen zoals onderandere klimaat plafonds, ‘groene longen’ en een mos dak.

The Joan zal naar verwachting in het tweede kartaal van 2022 worden voltooid.