Cromwell opent COOLS Urban Office Lofts

Cromwell Property Group, de ASX-genoteerde REIT, opende vorige week de deuren van COOLS Urban Office Lofts en voltooit daarmee de revitalisatie van Coolsingel 6 in Rotterdam.

COOLS ligt in het hart van Rotterdam, naast het Stadhuis aan de beroemde Coolsingel tussen de snelgroeiende start-ups en internationale ondernemingen. Het combineert de dynamiek van het centrum van een drukke stad, met het gemak van zeer goede bereikbaarheid. Met openbaar vervoer, met de auto, lopend, fietsend: op alle mogelijke manieren is er verbinding met de stad en de omgeving.

Het vloeroppervlak van COOLS van 9.200 m² is verdeeld over een begane grond met een entresol, zes verdiepingen met vrij indeelbare vloeren vanaf 1.000 m² en een winkel-/horecaruimte in de plint van het gebouw. Voor auto’s is een eigen parkeergarage aanwezig. COOLS heeft een aantrekkelijke huurprijs van €165,-- per m² per jaar.

“Het originele ontwerp omvatte een krappe entree. Met de verbouwing van de entree is er een representatieve open ruimte gecreëerd die beter aansluit bij de huidige behoeftes van een multi-tenant gebouw. Op de verdiepingsvloeren kan elke gewenste stijl worden toegepast. De vloeren kunnen zowel casco als turn-key worden opgeleverd. De combinatie van de strategische locatie en de eigentijdse kantoorruimtes zorgen dat het vernieuwde COOLS Urban Office Lofts klaar is nieuwe gebruikers te verwelkomen.” aldus Tom Coenen, asset manager bij Cromwell Property Group in de regio Rotterdam.

De eerste huurder van COOLS, Tribes Rotterdam Coolsingel, opent haar deuren op vrijdag 16 juni, samen met Gordon, die zijn derde Blushing opent. De samenwerking tussen Tribes en het healthy koffie concept van Blushing sluit naadloos op elkaar aan: waar Tribes voorziet in de behoefte om elkaar te ontmoeten in een inspirerende omgeving en overal te kunnen werken, voorziet Blushing in de vraag naar gezonde voeding. Tevens zal het innovatieve Coolsculpting haar deuren openen in COOLS.

COOLS heeft een eigen website (http://www.coolsoffices.nl/) waar geïnteresseerden alle benodigde informatie kunnen vinden. Tevens zijn de makelaars, De Mik Bedrijfshuisvesting en CBRE, bereikbaar voor meer informatie.