Cromwell verkoopt vier gebouwen voor €30m

Vastgoedinvesteerder en manager, Cromwell Property Group (Cromwell) heeft vier ojecten verkocht in Nederland. De totale verkoopwaarde van de vier transacties is €30M. De gebouwen waren onderdeel van twee verschillende portefeuilles die Cromwell namens een partner managet.

De twee multi-tenant kantoorgebouwen in Zwolle en Breda waren onderdeel van de Artemis portefeuille. De andere twee objecten, een kantoorgebouw in Vianen en een mix-use gebouw in Nieuwegein, maakten onderdeel uit van de Puffin portefeuille.

Alle vier de objecten worden verhuurd aan gerenomeerde huurders, zoals: Capgemini, Brinks, GE Capital en Baker Tilly.

Wouter Zwetsloot, Cromwell’s Head of Real Estate Europe: “Deze verkopen hebben uitstekende rendementen opgeleverd en tonen ons vermogen om waarde te creëren door middel van pro-actieve asset management inititieven.”

“We blijven continue op zoek naar zowel aankoop- als verkoopmogelijkheden om goede resultaten voor onze investeerders en partners te realiseren."

Cromwell werd bij de transacties van Nieuwegein en Breda geadviseerd door Spring Real Estate. Voor de verkoop van Vianen werd Cromwell geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting en in Zwolle door CBRE.