Cromwell verwelkomt Progress Software in Jupiter

Vastgoedinvesteerder en manager Cromwell Property Group (‘Cromwell’) heeft namens Angelo Gordon een huurovereenkomst getekend met Progress Software. Progress Software zal de 6e en 7e verdieping (circa 2.000 m2 en 34 parkeerplaatsen) gaan huren van het Jupiter gebouw aan het Prins Alexanderplein 6-14 in Rotterdam.

Het Jupiter gebouw is in 2019-2020 compleet gerenoveerd en biedt moderne en efficiënte kantoorruimte met goede parkeermogelijkheden in Rotterdam Alexander. Het Jupiter gebouw is goed bereikbaar met de auto en met alle vormen van openbaar veroer. Het station Rotterdam Alexander ligt direct naast Jupiter. Dit NS station wordt momenteel volledig gerenoveerd om 34.000 passagiers te faciliteren die reizen met de trein, metro en bus.

Progress Software is een wereldwijd software bedrijf en staat genoteerd op de NASDAQ. Meer dan 1.700 onafhankelijke softwareverkopers, 100.000 zakelijke klanten en twee miljoen ontwikkelaars vertrouwen op Progress-technologie voor het ontwikkelen en beheren van bedrijfssoftware.

Ben ten Napel, Head of Asset Management, Benelux bij Cromwell: “Het is goed om te zien dat de uitgevoerde renovatiewerkzaamheden een huurder van goede kwaliteit zoals Progress Software hebben aangetrokken.”

“In de huidige markt bewijst deze overeenkomst dat er vraag blijft bestaan naar hoogwaardige kantoorruimte op goede locaties. Dit soort investeringen blijven een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie.”

Cromwell Property Group werd geadviseerd door BRiQ real estate in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting. Progress Software werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.