Cromwell verwelkomt technologie bedrijf in Five55

Vastgoedinvesteerder Cromwell Property Group (Cromwell) heeft een huurovereenkomst getekend voor 1.307 m² kantoorruimte met het luchttransport-, communicatie- en informatietechnologiebedrijf, SITA B.V, in het kantoorgebouw FIVE55 in Rotterdam.

Vastgoedinvesteerder Cromwell Property Group (Cromwell) heeft een huurovereenkomst getekend voor 1.307 m² kantoorruimte met het luchttransport-, communicatie- en informatietechnologiebedrijf, SITA B.V, in het kantoorgebouw FIVE55 in Rotterdam. Met de verhuizing van SITA B.V. verwelkomt Cromwell een nieuw bedrijf in het centrum van Rotterdam.

FIVE55 is een opvallend kantoorgebouw van 27 verdiepingen in het centrum van Rotterdam met een indrukwekkend uitzicht over de stad en haar bezienswaardigheden, waaronder de Erasmusbrug en de Markthal.

Cromwell transformeerde het gebouw in 2021 tijdens een ingrijpende renovatie, waardoor een spectaculaire en levendige entree is ontstaan met hoogwaardige kantoorruimte en overal gedeelde diensten en voorzieningen.

Huurders profiteren niet alleen van de sterke duurzame kwaliteiten van het gebouw, waaronder een BREEAM Good-rating, EPC-label A en Well Gold-certificering, maar kunnen ook profiteren van de centrale ligging en toegang tot recreatie- en winkels, waaronder bekende merken zoals de Bijenkorf, Apple Store, H&M, Zara en Mango.

Naast SITA B.V. zijn onder meer Mediterranean Shipping Company, Unifeeder, Breadbox Shipping Lines en Karo Pharma bestaande gebruikers.

Tom Coenen, Senior Asset Manager bij Cromwell Property Group: “Het is geweldig om SITA B.V. te mogen verwelkomen in Five55. Deze transactie benadrukt de groeiende vraag naar moderne en duurzame kantoorruimte terwijl we herstellen van de pandemie. Na de renovatie heeft Five55 nu precies de moderne ruimte waar men naar op zoek is.”

Cromwell werd geadviseerd door CBRE samen met de Mik Bedrijfshuisvesting. SITA B.V werd geadviseerd door Cushman en Wakefield.