Cushman & Wakefield wint Cromwell Broker of the Year Award

Cromwell Property Group heeft op 10 september jl. de Cromwell Broker of the Year Award uitgereikt aan Cushman & Wakefield.

Jaarlijks reikt Cromwell de award uit aan de makelaar die de beste resultaten heeft geboekt in het afgelopen jaar. Met deze award geeft Cromwell uitdrukking aan het belang dat zij als organisatie hecht aan de samenwerking met de makelaars. De ceremonie vond plaats op de Goyer Golf & Country Club in Eemnes.

Managing Director Wouter Zwetsloot: ‘De Cromwell Broker of the Year Award is toegekend op basis van het aantal verrichte transacties en de kennis van zowel de Cromwell portefeuille als van de markt. Het afgelopen jaar was Cushman & Wakefield onder andere betrokken bij meerdere verhuurtransacties, de verkoop van het Amstelgebouw in Amsterdam en de taxatie voor de lancering van de Cromwell European Real Estate Investment Trust (CEREIT). Cushman & Wakefield heeft vanuit verschillende expertises toegevoegde waarde kunnen bieden en is daarmee de winnaar van de Broker of the Year Award 2017 – 2018.’

Remko Kempen, Head of Offices Cushman & Wakefield: “Het is fantastisch dat wij door een opdrachtgever worden uitgeroepen tot Broker of the Year. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen. Eens temeer omdat deze award verder gaat dan vierkante meters en mede wordt toegekend op basis van marktkennis en marktinzicht. Dat is namelijk precies waarop wij ons graag onderscheiden: waarde creëren door inzicht.”